pondělí 21. května 2012

1. narozeniny a malá soutěž

     Tak už i můj blog slaví první narozeniny. Utíká to a já nějak nestíhám,co všechno bych chtěla a co všechno mám v hlavě...ale budu se snažit polepšit :-))

     A tak k této malé oslavě přidávám pár dárků.......soutěž je bez nějakých velkých pravidel...stačí komentář a nezapomeňte na maiovou adresu.:-)
    
     A co je ve hře? Pár drobností z mé hand made dílny.:-) Losovat se bude příští pondělí 28.5.2012.


Ve hře jsou celkem 3 drobnosti pro radost.....takže 3 blogerky se mohou těšit :-)






     Krásný týden. :-)

     Petra

24 komentářů:

  1. Milá Peťo, srdečné blahopřání k 1.výročí parádního a kreativního blogu! Jen nechápu, že jsem neobjevila dříve, tak se nyní kochám naráz krásou ... přeji krásné dny, nejen májové! Maru
    /ing.kovarova@seznam.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Petruško hlavně VELKÁÁÁÁ GRATULACE!Je úžasné takto poznávat nové lidičky a jejich tvoření,máš krásný blog-jedinečný,tak držím palečky do dalšího roku,ať tě to tvoje překrásné tvoření pořád tak baví!!!Michaela(byvicky@centrum.cz)P.S.i u mě probíhá soutěž mrkni:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Petruško, posílám velikou gratulaci! Tvůj blog, respektive tvé tvoření je potěchou pro oko i duši, chodím se kochat moc ráda!
    Dárečky si připravila nádherné, vítězky budou skákat radostí!
    Přeju hezký den a moc zdravím, Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, obrovská gratulace k 1. výročí. Máš úžasný a nádherný blog, kam moc ráda chodím . Jsi mou velikou inspirací. Krásný den Jitka
    Jitkasekaninova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťka, aj ja Ti blahoželám k 1. výročiu založenia blogu. Uteká to veľmi rýchlo a nejak nestíham sledovať všetky nové príspevky. Prajem Ti veľa skvelých nápadov a virtuálnych priateľov. Darčeky sú všetky veľmi pekné. Určite sa poteší výherkyňa, ktorá bude vylosovaná.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  6. Péťo, také se přidávám s gratulací k prvním narozeninám. Dárky jsou úžasné, myslím, že vítězky budou mít radost.
    Měj se pěkně Věrka
    verka-zmurka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Péťo, všechno nejlepší k narozeninám blogu. Dárky jsou moc krásné a výherkyním určitě udělají velkou radost.
    Pěkný večer, Alča

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji k výdrži tak krásného blogu :-)ceny k soutěži jsou více než lákavé.Krásné dny.Věra. vera.bejrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, taky přeji vše nejlepší k výročí ;-) Hodně spokojených čtenářek a stále tak krásné výrobky ;-)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  10. Petruško,
    to já si ráda zasoutěžím :). Všechno nejlepší přeju Tvému blogu a krásné jaro Tobě i Tvým blízkým. A email už máš, viď? :)
    M

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulujem k narodeninám tohto krásneho a inšpiratívneho blogu! Ceny sú super, dúfam, že sa na mňa usmeje šťastie! Natália
    natalia.manekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, tak Ti srdečne blahoželám k 1. narodeninám a prajem Ti množstvo skvelých nápadov k Tvojej krásnej tvorbe. Darčeky sú naozaj lákavé a keď sú vlastnoručne vyrobené o to viac potešia, pretože je do nich vložené niečo viac. Prajem všetkým veľa šťastia. Andrea. (revedevivre@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  13. Od srdíčka blahopřeji k narozeninkám. Moc ráda nakukuji a že je na co se dívat. Spousta krásné inspirace. A kouzelné dárečky jsi připravila. Přeji další krásné a sluníčkové dny :-) Lenka (gemelova@atlas.cz)

    OdpovědětVymazat
  14. Karkulko,přeji Ti k prvním narozeninám,abys měla v košíčku:) a nejen pro babičku:) spoustu nápadů dělala radost sobě kreativním tvořením tak druhým.
    A dýchala z tvého tvoření láska,pohoda, radost ,tak jak doposud.
    Kdo si hraje nezlobí:) přeji Ti krásné dny.Jarka
    (NitkaJarka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Petro,
    i já chodím k tobě nakukovat a moc se mi líbí tvůj styl hand made výrobků :-)
    Moc ráda se zúčastním tvé soutěže !
    /Ilona.Drtinova@seznam.cz/
    Krásné dny přeji !

    OdpovědětVymazat
  16. Petři, moc gratuluji k prvnímu ročku. Přeji ti spousty šťastných let, krásných fotek a nádherných výtvorů. Tvůj blog mám moc ráda, tebe také :)). Objímám a přeji krásné dny, můj mailík znáš :)). Ajka

    OdpovědětVymazat
  17. Všechno nej k 1.výročí! Ať Ti to píše a tvoří i nadále :)
    Zdraví Jana /ganlum@seznam.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. MOC MOC GRATULUJU K NAROZENINÁM!!! Snad i můj blog se dožije takového výročí :D připravené dárečky jsou krásné, moc se mi líbí, ale protože jsem sama celkem zručná, tak se soutěže nezúčastním a přenechám je těm, kdo takové "štěstí" nemají... krásný den! LenkaH.

    OdpovědětVymazat
  19. Přeju všechno nejlepší Tvému krásnému blogu. Naše dcerka bude mít taky ted první narozeniny:) Můj email je magdalena.hlavkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Velká gratulace k 1. výročí blogu, na který chodím moc ráda pro úžasnou inspiraci a tvoření. Přeji mu mnoho dalších úspěšných let plných nápadů a tvoření.
    Jitka (judith@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  21. První rok zpravidla s sebou přináší i první krůčky..... Ať Ty Vaše krůčky vedou vždy radostnou cestou a přenášejí nám Vaše realizované sny. Ať se Vám moc moc daří, máte už za sebou pořádný kus krásné práce. Opatrujte se.e
    ehavlova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, přeji Tvému blogovému jednoročnímu miminku čmankózní narozeniny:o). Jsi mi velkou tvůrčí inspirací, máš kouzelné ruce a skvělé čmanění! Ať se stále tak daří i v druhém roce. Moc se těším na Tvé další příspěvky drahá moja. Páčko Míša

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Petro, přidávám se k ostatním gratulantům. Dost mě překvapilo, že tento blog je teprve "prvňáček". Sleduji ho už dlouho (asi od jeho založení) a nikdy nepostrádaly Vaše příspěvky "švih" a kouzlo. Přeji Vám hodně návštěvníků a inspirace, Hana (hana.lehnerova@seznam.cz).

    OdpovědětVymazat
  24. Děvčata,všem moc moc děkuji za hojnou účast.Všechny jste mi udělaly velikánskou radost,tak doufám,že i já udělám radost některým z vás.:-)
    krásné dny.
    Petra

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...