středa 15. června 2011

Konečně?? Už???

   Ano,opravdu konečně už jsou na světě.Alespoň pár prvních kousků.Ale že to trvalo.Bylo to takové malé těhotenství i s porodem.:-)
   Nápad vyrobit polštářky se svým logem,které mám na Fléru,se zrodil krátce po otevření obchůdku.Inspirací mi byly polštáře s nápisy CLV či různými věnečky,které vídáme v obchodech s vintage bytovými doplňky.
   Jenže od nápadu,který se usídlil v mé hlavě na podzim loňského roku,až k jeho realizaci ,uběhlo prakticky opravdu devět měsíců.Tedy jedno těhotenství.:-))
   Nejdříve jsem chtěla polštářky nabídnout jako vánoční dárek.Nestalo se.Ani po novém roce to nějak nevycházelo.Až tedy na jaře jsem se k výrobě dostala.Zvětšila jsem své logo na velikost,kterou jsem považovala tak nějak za ideální na polštářek a pustila se do výroby šablony. Nakreslená byla hned,což o to.Ale to vyřezávání a vystřihování lupínků a písmen......to už bylo na etapy.:-) Ještě dnes mám od nůžek na palci mozol.:-))
   Polštářky ušité a šup jde se malovat.No to jsem měla docela strach.Tak velký prostor jsem barvou na textil ještě nezpracovávala.Ale všechno je jednou  poprvé.:-)) I to těhotenství,i ten porod.A tak výsledek nakonec posuďte sami.:-))



  

   Když už jsem byla v zápalu práce s textilní barvou,vyrobila jsem cedulky HAND MADE,které jsem našila polštářkům na zadní díl.Použila jsem razítka od Jany z Fléru.Razítka jsou naprosto super a už se mi hlavou honí další využití.:-)


   A ještě jeden takový malý bonbonek nakonec.Polštářky dostaly každý ještě po barevně sladěné papírové visačce s logem.:-)


   Krásné skoroletní dny. :-)
   Karkulka

   P.S.....už teď se mi hlavou honí další barevné či látkové varianty....jen doufám,že to už nebude další těhotenství. :-)))))

8 komentářů:

  1. Karkulko, tak jste porodili a miminka jsou nádherná! Úžasné polštářky!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Petruš, nádhera veliká! Moc se povedly, i s nášivkou a cedulkou, prostě dokonalé. Tak ať se miminka vydají brzy do světa :).
    Hezký den! M

    OdpovědětVymazat
  3. NÁDHERA, KRÁSA A DOKONALOST.
    POLŠTÁŘKY JSOU OPRAVDU MOC POVEDENÉ.
    CHVÁLÍM.
    JEN TAK DÁL.
    PŘEJI DALŠÍ ZDAŘILOU PRÁCI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  4. wow ... tak ty jsou naprosto dokonalé ...Denisa

    OdpovědětVymazat
  5. Děvčata,všem vám moc moc děkuji.Mám radost,že se vám líbí. :-)
    Všem přeji krásný večer.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Peťo,
    naprosto dokonalé !! Všechno pěkně dotažené do detailu. Jsi šikula.
    Užij si víkend. Ahojky L.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Karkulko, nádherné polštářky. Tak ať mají u zákazníků úspěch.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tyhle polštářky jsou doslova a do písmene dokonalé!!!Michaela

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...